Inspirace z Anglie

Nebude to trvat dlouho a jako Česká asociace dodgeballu začneme čerpat inspiraci z dodgeballové velmoci – z Anglie! 🇨🇿🤝🇬🇧

Karolína Šigutová, dodgeballová vicemistryně Anglické univerzitní ligy pocházející z Olomouce, se nám ozvala s tím, že by nám mohla více přiblížit, jak dodgeball funguje na Britských ostrovech. Myslíme si, že by to mohlo být velmi inspirativní, protože má narozdíl od nás zkušenosti s fungováním špičkové zahraniční organizace, která produkuje jedny z nejlepších hráčů a hráček v Evropě.

Domluvili jsme se proto s Karolínou na tom, že se o anglickém dodgeballu v následujících týdnech a měsících pobavíme a to nejzajímavější, nejinspirativnější a nejrozdílnější pro Vás zpracujeme do několika tématických článků.

Aby toho nebylo málo, Karolína už taky předběžně domluvila rozhovor s kapitánem mixu jejího týmu. Jde o člověka, od kterého byste se mohli něco dozvědět především vy, hráči. Chtěl bych vás proto vyzvat k tomu, abyste nám napsali své dotazy do komentářů na sociálních sítích a my se jej zeptáme za vás! Asi to nebude až tak odlišné od kapitánství v českém týmu, nicméně ďábel je v detailech a určitě to bude stát za srovnání s tím, jak to máme u nás.

Máte se na co těšit!

Ondřej Šmída
Místopředseda ČAD

Komentáře
  1. Miroslav Klimecký napsal:

    Tož tak to je paráda 🙂

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.